In English et en Français...
Jewellery making info, tips, techniques, showcase...Des infos, des techniques pour créer, une gallerie de bijoux différents...
Ok - the kebab word is brochette so I guess briolette is OK!!!! I made mahi-mahi and citurs brochettes the other night - but I guess if they got a bit tough, they could be briolettes!
ENGLISH...
I started making jewellery a few years ago, and never looked back. I get immense pleasure and pride out of making something with my hands, and I am on a mission to try and learn as many techniques as possible. This blog is to showcase my work and the work of others, share ideas, and offer tips and techniques to, hopefully, infect you all with the creative bug.............FRANÇAIS...
Je fabrique des bijoux depuis plusieurs années, et comme une drogue, je ne peux pas m’en passer… Fabriquer un bijou de mes mains me donne un immense sentiment de satisfaction, et ma mission est d’apprendre le plus de techniques possibles. Dans ce blog, vous verrez mes créations, et le travail d’artistes bien plus doués que moi ; J’espère partager des idées, des techniques pour peut-être vous donner envie de commencer votre propre voyage dans le monde de la création…
4 comments:
Just look at all those hearts! I love them! Such fine work Fabs.
I love that top one with the black briolette (not sure that is the correct word! - or is that a type of kebab??!!!)
Ok - the kebab word is brochette so I guess briolette is OK!!!! I made mahi-mahi and citurs brochettes the other night - but I guess if they got a bit tough, they could be briolettes!
LOL, oh Ruth you make me laugh!!
Post a Comment